Hypotheken

Nu en in de toekomst

Als je een hypotheek gaat afsluiten wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Nu, maar vooral ook in de toekomst. De juiste hypotheek moet niet een te zware last zijn op je dagelijkse leven.  Betaalbaar blijven als je iets onverwachts overkomt.

Er zijn verschillende dingen waar je op kunt letten in de hypotheekvoorwaarden, zodat je de hypotheek goed begrijpt en vooral goed voorbereid bent.

sleutel
Snel lenen is handig, maar?

Natuurlijk je hebt je droomhuis gezien, dan wil je zo snel mogelijk de financiering rond hebben. Ook wij begrijpen dat. Online zijn er vele aanbieders. Die zeggen dat je in 10 minuten online weet wat je kunt lenen. De nadelen zijn vaak groot! Hoge rentes, slechte voorwaarden, hoe zit het met de fiscale consequenties. Ga daarom eerst een gratis vrijblijvend gesprek aan met Gielink & Verheij. Wij inventariseren jouw wensen en mogelijkheden. Daarnaast vergelijken wij als onafhankelijk adviseur aanbieders op hun voorwaarden en rentes. Welke sluiten het beste aan bij jou en of jullie wensen.

pexels photo 433134notitie blok
Waar moet je op letten?

Waar bestaan de maandlasten uit? Je maandlast bestaat niet alleen uit rente, je kan ook aflossen. Dit kan met een annuïteit, een spaarverzekering, etc. Je hypotheek constructie is dus zeker van belang. Lage maandlasten kan aantrekkelijk lijken, maar los je dan wel af? Hoe lang loopt de hypotheek? Niet voor iedereen is een looptijd van 30 jaar voor een hypotheek ideaal. Als je bijvoorbeeld al wat ouder bent, of je wil eerder stoppen met werken dan is een kortere looptijd van een hypotheek verstandiger.

house money capitalism fortune 12619
Wat is de beste hypotheekvorm?

De beste hypotheekvorm is voor iedereen weer anders. Ben je starter? Koop je een andere woning? Wil je je huidige hypotheek eens laten toetsen? Past je huidige hypotheek nog wel bij jullie situatie? Kortom de beste hypotheekvorm is de vorm die naadloos bij je huidige situatie past. Maatwerk dus! We bespreken dit graag in een persoonlijk gratis vrijblijvend info gesprek.